ÖVRIGT

UNGHINGSTRÅDGIVNING I SÄTILA PÅ STRÖMMA NATURBRUKSCENTREUM 16 OKTOBER KL. 10.00

Kan också vara värt ett besök då de flesta av hingstarna kommer att vara 2 år och kommer förmodligen att visas på Hingstpremieringen 2023. Glöm inte detta!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

14 SEPTEMBER 2021 VAR MARGARETA BENDROTH HOS OSS OCH HÖLL FÖREDRAG OM NATURBETEN, HÄSTGÖDSEL OCH HÄSTAR PÅ NATURBETE SAMT SENASTE NYTT OM BL.A. REGLER, ÖVERGÖDNING M.M.

Det blev en gemytlig föredragskväll inkl. fika för 8 deltagare. Det vi fick se och höra var mycket intressant och det var synd att vi inte var flera under kvällen. Vackra bilder, intressanta delar att ta till sig. Detta var något som många fler än vi i styrelsen skulle behövt att vara med på. Bra jobbat Margareta och tack till de 8 som ställde upp och kom så vi inte behövde ställa in denna temakväll.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

ÅRSMÖTET I SEXDREGA 25 AUGUSTI 2021

Årsmötet var i Sexdrega Hembygdsgård. Mycket fin och bevarad hembygdsgård med inredning av mycket gamla saker. Verkligen värt ett besök om ni aldrig varit där. Ett gemytligt årsmöte med ett 20-tal deltagare. Man fick ju äntligen träffa lite hästvänner efter den långa pandemin. Årsmötet genomfördes under bra former och med medhavd fika. Efter detta var Per-Anders Johansson (f.d.) Auktionsutropare, Aplared och kåserade över hur det gick till under hans tid som auktionsförrättare. Det var många episoder som hade hänt under åren som gått.